foto

Rudi Delhem

  • nar. 1.8.1944 (76 let)
    Antwerpen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Trouw met mij!
2011 Het varken van Madonna
2010 Vražedný podvod
2008 Hotel op stelten
2000 Lumumba
1999 2 straten verder
1989 Boerenpsalm
1988 Zonderlinge zielen (TV film)
1986 Případ Boran
1983 Geschiedenis mijner jeugd (TV film)
1980 Hellegat
1979 Grueten broos (TV film)
Mijn vriend
1976 Danstent, De (TV film)
Pallieter
1973 Le conscrit
1966 Afscheid, Het

TV seriály

2015 Vossenstreken (TV seriál)
2014 Ghost Rockers (TV seriál)
2013 De Ridder (TV seriál)
Eigen Kweek (TV seriál)
2012 Crimi Clowns (TV seriál)
Danni Lowinski (TV seriál)
2010 Goesting (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2005 En daarmee basta! (TV seriál)
Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Familie Backeljau (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1992 Caravans (TV seriál)
1991 Bossen van Vlaanderen, De (TV seriál)
De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
Oog in oog (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
Commissaris Roos (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1971 Keromar (TV seriál)
1964 Kapitein Zeppos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky