foto

Mike Meijer

  • nar. 26.9.1964 (55 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Boy Meets Gun
2017 Gangsterdam
2015 Ki (TV film)
2014 Nena
Toen was geluk heel gewoon
Wonderbroeders
2013 20 lží, 4 rodiče a jedno malé vajíčko
2010 Tajný dopis
2008 Alibi
Hitte/Harara (TV film)
Skin
Vězeňská klinika
2007 De scheepsjongens van Bontekoe
Ernst, Bobbie en de geslepen Onix
Moordwijven
2006 Langer licht
2004 Kazatel
Picture This!
2003 Polleke
2000 Rent-A-Friend
1997 Superhvězdy
1993 Angie
1992 Bloody Mary

TV seriály

2018 V sádře (TV seriál)
2014 Nieuwe buren (TV seriál)
Smeris (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2011 Van God Los (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Spangas (TV seriál)
2006 Huis Anubis, Het (TV seriál)
Van Speijk (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
HotNews.nl (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
Parels & zwijnen (TV seriál)
Vuurzee (TV seriál)
2004 Bitches (TV seriál)
Grijpstra & de Gier (TV seriál)
Kinderen geen bezwaar (TV seriál)
Zes minuten (TV seriál)
2003 De band (TV seriál)
2002 Dunya en Desie (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)
Blauw blauw (TV seriál)
1996 Fort Alpha (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Flodder (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2004 Shouf shouf habibi!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky