foto

V.J. Foster

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Beerfest: Thirst for Victory (TV film)
2016 Dead South
2014 Affair, The
2013 Free Ride
2010 One Too Many Mornings
2008 Indiana Jones a Království křišťálové lebky
2007 Mannsfield 12, The
Spálené vzpomínky
2006 Králové ro(c)ku
Vlajky našich otců
2005 Embedded (divadelní záznam)
Mariňák
Silver Bells (TV film)
2004 Million Dollar Baby
2000 Camera Obscura
1999 Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
Kolébka ve větru
1998 Skandál Bulworth
1994 Vykoupení z věznice Shawshank
1993 Carnosaur
1990 Brain Dead

TV seriály

2019 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Coyote Ugly (S03E13)
2018 Unsolved (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Kontaminace (S01E12)
2016 Still the King (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Entropy (S11E11)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Corrupted Memory (S02E07)
American Horror Story (TV seriál)
Vrah z desatera (S05E08)
2012 Mentalista (TV seriál)
Krváky táhnou (S05E07)
Ochrana svědků (TV seriál)
All's Well That Ends (S05E08)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
The Winds (S03E05)
2010 Eagleheart (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pokrevní bratři (S01E18)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Past and Future Tense (S04E07)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sedmé nebe (S09E23)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Podvod (S04E04)
Odložené případy (TV seriál)
Řeka (S03E22)
Policejní odznak (TV seriál)
Smoked (S05E09)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S05E04)
Day 5: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S05E03)
2005 Policejní odznak (TV seriál)
A Thousand Deaths (S04E11)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Safe (S03E07)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Dead Soldiers (S02E02)
2001 Dead Last (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace