foto

Flip Filz

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ztráta panenství Evy van End
2009 Lover of Loser
2008 Vězeňská klinika
2003 De ordening (TV film)
Verder dan de maan
2002 Oesters van Nam Kee
1995 Antonia
1991 Ach, chlapče
1988 Fantom Amsterdamu

TV seriály

2017 B.A.B.S. (TV seriál)
2014 Smeris (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
2010 Bernhard, Schavuit van Oranje (TV seriál)
2008 Deadline (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Juliana, prinses van oranje (TV seriál)
Shouf shouf! (TV seriál)
Van Speijk (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
Intensive Care (TV seriál)
2000 Wildschut & De Vries (TV seriál)
1999 Daltons, De (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace