foto

Rick Dano

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Instakiller
2014 Wolves of Savin Hill, The
2010 Bratr Rádce (TV film)
2007 The Indian
2006 Stávka (TV film)
1997 Tvrdí chlapi (TV film)
1995 Underground
1994 Nebezpečná rychlost
1993 Gunsmoke: The Long Ride (TV film)
1992 Round Numbers
1991 Let vetřelce
1989 Violent Zone
1987 Into the Homeland (TV film)
1984 Žbluňk!
1981 Zázrak na ledě (TV film)
1978 Hughes and Harlow: Angels in Hell
Velká středa
1977 Stopa škorpiona (TV film)
1975 Divoký večírek
1974 Big Bad Mama

TV seriály

2009 Zeke a Luther (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Rozkoš je mým řemeslem (S04E16)
2006 Deadwood (TV seriál)
Dvouhlavá bestie (S03E05)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Zaprodán hříchu (S01E12)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
1996 To je vražda, napsala (TV seriál)
Něco shnilého ve Flasppieville (S12E17)
1995 Bila jednom jedna zemlja (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Filmový fígl (S11E16)
1994 Spiderman (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Čas zemřít (S10E16)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)

Dokumentární

2019 Once Were Brothers: Robbie Robertson and The Band
2010 Hollywood Don't Surf!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky