foto

Joop van den Ende

  • nar. 23.2.1942 (77 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1983 Zwarte ruiter, De
1982 Boezemvriend, De
1981 Ik ben Joep Meloen
1980 Sprej na vlasy

TV seriály

1997 Kees & Co (TV seriál)
1995 M'n Dochter en Ik (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)

TV pořady

1987 Moordspel (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2007 See You in Vegas
2006 God Is My DJ

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky