foto

Leontine Borsato-Ruiters

  • nar. 10.12.1967 (52 let)
    Naarden, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 First Kiss
2014 Heksen bestaan niet
2007 Plop en de pinguïn
1988 Fantom Amsterdamu

TV seriály

2015 Familie Kruys (TV seriál)
2014 Bureau Raampoort (TV seriál)
Nieuwe buren (TV seriál)
2013 Caps Club (TV seriál)
2012 Koen Kampioen (TV seriál)
2011 Gordijnpaleis van Ollie Hartmoed, Het (TV seriál)
2007 Voetbalvrouwen (TV seriál)
2006 Boks (TV seriál)
2002 TV7 (TV seriál)
1996 Westzijde Posse (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1993 Flodder (TV seriál)
Het zonnetje in huis (TV seriál)
Vrouwenvleugel (TV seriál)
1987 Nieuwe buren (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 De TV kantine (TV pořad)
2001 RTL Boulevard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky