foto

Adam Stein

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Kim Possible (TV film)
2018 Freaks
2004 AnniVersus

TV seriály

2016 Mech-X4 (TV seriál)
2014 Ingress Obsessed (TV seriál)

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Střihačská filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2019 Kim Possible (TV film)
2018 Freaks

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Freaks
2004 Hate or Date

Kameramanská filmografie

Filmy

2004 Streakers

Host

TV pořady

2007 On the Lot (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky