foto

Arthur Taxier

  • nar. 19.1.1951 (68 let)
    Denniston, Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Mládí v trapu
Seznam dnů (TV film)
2002 Final Breakdown
Jeden pokoj
2001 Donnie Darko
Mexičan
1996 Cizinky ve vlaku (TV film)
Noční šichta (TV film)
1995 Dědictví hříchu (TV film)
Mimo podezření
Twisted Love
1994 Když propukne peklo
Playmaker
1993 Dobrodružství létající okurky
Vraždy modelek (TV film)
1992 Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem (TV film)
1990 Call Me Anna (TV film)
1989 Terč útoku (TV film)
The Cover Girl and the Cop (TV film)
1988 Perry Mason: Případ pomstěného esa (TV film)
1987 Convicted: A Mother's Story (TV film)
Deadly Care (TV film)
Příšera z šatníku
1985 Alfred Hitchcock Presents (TV film)
Dravec a feťák
Murder: By Reason of Insanity (TV film)
1984 Ernie Kovacs: Between the Laughter (TV film)
Žádná maličkost
1982 Making Love
1981 Drahá maminko
Krásky
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
Last Song, The (TV film)

TV seriály

2003 Dragnet (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Adrianino přiznání (S10E21)
Seznamte se s prarodiči (S10E19)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Soukromý život (S01E12)
Strážkyně zákona (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Apollo One (E02)
Akta X (TV seriál)
Začátek (S06E01)
Policie New York (TV seriál)
Top Gum (S06E01)
1997 Advokáti (TV seriál)
C-16: FBI (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Život je změna (S03E23)
Melrose Place (TV seriál)
Oy! to the World (S04E15)
Two Flew Over the Cuckoo's Nest (S04E14)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Food Chains (S01E03)
Over the Rainbow (S01E02)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
1991 Sibs (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Christmas in Saigon (S02E11)
Četa v akci (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
The Murder's in the Mail (S01E06)
Our Family Honor (TV seriál)
The Best Times (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
For Love and Honor (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Příběhy z temnot (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Slabý článek (S02E05)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
Today's F.B.I. (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Život, který jsi zachránil (S09E20)
1979 Benson (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace