foto

George Clutesi

  • nar. 1905
    Port Alberni, British Columbia, Kanada
  • zem. 27.2.1988
    Victoria, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Toby
1984 Isaac Littlefeathers
1983 Něžní hříšníci
Running Brave
1982 Legenda o Daleké cestě (TV film)
1981 Kelly
1979 Albertans, The (TV film)
Nightwing
Proroctví
Spirit of the Wind
1976 Dreamspeaker (TV film)
1974 Nakia (TV film)
1973 I Heard the Owl Call My Name (TV film)

TV seriály

1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
Spirit Bay (TV seriál)
1977 Newcomers, The (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace