foto

Will Pugh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Světelný rok
2009 Eve

TV seriály

2010 Zatracení cizinci (TV seriál)

Dokumentární

2018 McQueen
2016 První císař: Tajemství čínské hrobky smrti (TV film)
Závod o Bílý dům (TV seriál)
2015 My Scientology Movie
The Sunshine Makers
Ženy v dějinách (TV seriál)
2011 Svědci paranormálních jevů (TV seriál)
2010 Německé umění (TV seriál)
Vyváznout živý (TV seriál)
2008 Katastrofa (TV seriál)
2007 Vězněm v cizině (TV seriál)
2003 Imagine (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace