foto

Maarten Spanjer

  • nar. 24.10.1952 (66 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Kameleon 2
2003 De schippers van de Kameleon
1990 Gulle Minnaar, De
1982 Verleden, Het
1981 Ik ben Joep Meloen
1980 Sprej na vlasy
1979 Voorbij, voorbij (TV film)
1978 Pastorale 1943

TV seriály

2014 Johan - Logisch is anders (TV seriál)
2006 Boks (TV seriál)
1999 Schoon goed (TV seriál)
1996 Eenzame oorlog van Koos Tak, De (TV seriál)
1994 Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1992 Uit de school geklapt (TV seriál)
1991 In voor- en tegenspoed (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
1988 Laat maar zitten (TV seriál)
1981 De Fabriek (TV seriál)
De Lemmings (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)
1987 Moordspel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky