foto

Gary Wright

  • nar. 26.4.1943 (76 let)
    Creskill, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1987 Oheň a led
1984 Božská těla
1982 Endangered Species
1972 Benjamin

Dokumentární

2001 Ski to the Max

Hudební videoklipy

1995 Gary Wright: Don't Try to Own Me (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

1978 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band

Dokumentární

2017 Eric Clapton - a.z.

Hudební videoklipy

1995 Gary Wright: Don't Try to Own Me (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 Voices that Care (TV pořad)
1965 Beat-Club (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1958 Bandstand (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky