foto

Vicki Brown

  • nar. 23.8.1940
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • zem. 16.6.1991 (50 let)
    Henley-on-Thames, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Love Me Tender: A Tribute to the Music of Elvis Presley (TV film)
1975 Tommy

TV seriály

1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1978 The Songwriters (TV seriál)

Hudební videoklipy

1986 George Harrison feat. Vicki Brown: Shanghai Surprise (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1961 Cliff! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace