foto

Gerhard Riedmann

  • nar. 24.3.1925
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 9.2.2004 (78 let)
    Kematen, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Der Rabenvater (TV film)
Drei Dorfheiligen, Die (TV film)
Wenn der Hahn kräht (TV film)
1992 Die verliebten Frauen vom Hörndlhof (divadelní záznam)
Doppelt hält schlechter (divadelní záznam)
1981 Kater Lampe (TV film)
1977 Waldrausch
1974 Zwei himmlische Dickschädel
1973 Schloß Hubertus
1972 Hochzeit (TV film)
1971 Birnbaum und Hollerstauden
Das Feuerwerk (TV film)
1970 Meine Frau erfährt kein Wort (TV film)
1969 Die nackte Bovary
1968 Bombenwalzer (TV film)
Der holledauer Schimmel (TV film)
König Richard II. (TV film)
1967 Clint el solitario
Florentiner Hut, Ein (TV film)
Palme im Rosengarten (TV film)
1966 Dýmky
1965 Die Reise nach Steiermark (TV film)
Frühstück mit Julia (TV film)
Ruf der Wälder
1964 Doddy und die Musketiere (TV film)
Katharina Knie - Ein Seiltänzerstück (TV film)
Mein oder Dein (TV film)
1963 Glück und Glas (TV film)
Glück zu kleinen Preisen (TV film)
Mamselle Nitouche (TV film)
1962 Das ist die Liebe der Matrosen
Gasparone (TV film)
Kaiserin, Die (TV film)
Waldrausch
1961 Küß mich Kätchen (TV film)
Was macht Papa denn in Italien?
1960 Der Vogelhändler (TV film)
Falle, Die (TV film)
Ich heirate Herrn Direktor
1959 Bei der blonden Kathrein
Geliebte Bestie
Liebe, Luft und lauter Lügen
Meine Tochter Patricia
1958 ...und abends in die Scala
Der Czardas-König
Im Prater blüh'n wieder die Bäume
Solang' die Sterne glüh'n
1957 ...und die Liebe lacht dazu
...und führe uns nicht in Versuchung
Der Graf von Luxemburg
Die Heilige und ihr Narr
Die Prinzessin von St. Wolfgang
Frühling in Berlin
Hoch droben auf dem Berg
Jede Nacht in einem anderen Bett
Mazurka lásky
1956 Die Fischerin vom Bodensee
Solange noch die Rosen blüh'n
1955 Fröhliche Dorf, Das
Ihr Leibregiment
Ja, ja die Liebe in Tirol
Liebe ist ja nur ein Märchen
Oberwachtmeister Borck
Spionage
1954 Bruder Martin
Die schöne Müllerin
Zigeunerbaron, Der
1953 Der Vetter aus Dingsda
Der Vogelhändler
Flucht ins Schilf
Ich und meine Frau
1952 Abenteuer im Schloß
Verlorene Melodie
1948 Das andere Leben

TV seriály

1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1983 Der gute Engel (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1979 Danke schön, es lebt sich (TV seriál)
1978 Ein Mann für alle Fälle (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Reise nach Mallorca, Die (TV seriál)
1972 Novellen aus dem wilden Westen (TV seriál)
1966 Guten Abend... (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Oberinspektor Marek (TV seriál)

Dokumentární

2013 Franz Antel - Meister der Unterhaltung - a.z.

Host

TV pořady

1960 Spaß mit Ernst (Stankovski) (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky