foto

Gijs de Lange

  • nar. 3.11.1956 (63 let)
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 De gelukkige huisvrouw
Flysk (TV film)
Sekjoeritie (TV film)
Win/Win
2006 Night Run
2005 Off Screen
2000 De zwarte meteoor
1994 Oude tongen
1993 Belle van Zuylen - Madame de Charrière
1992 De Johnsons
De bunker
1989 De avonden
1986 De aanslag
1985 Ijssalon, De

TV seriály

2019 Baptiste (TV seriál)
Measure of a Man (E02)
2017 Voetbalmaffia (TV seriál)
2016 Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
De Zaak Menten (TV seriál)
Flikken Rotterdam (TV seriál)
Vlucht HS13 (TV seriál)
2015 Tessa (TV seriál)
2013 Ontmaskering van de Vastgoedfraude, De (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
2011 Gordijnpaleis van Ollie Hartmoed, Het (TV seriál)
Van God Los (TV seriál)
2010 Bloedverwanten (TV seriál)
2008 Toren C (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Shouf shouf! (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
1992 Recht voor z'n Raab (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 Het Klokhuis (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky