foto

Eric van der Donk

  • nar. 20.6.1929 (90 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 De gelukkige huisvrouw
2009 Uitgeleefd
2007 Kůň pro Winky 2
2006 Het zwijgen
2004 Verborgen gebreken
2003 Pietje Bell II: De jacht op de tsarenkroon
2001 Morlang
1999 Drobek
1996 De Orde Der Dingen
Šaty
1992 Tři nejlepší věci v životě
1986 De aanslag
1984 Moord in extase
1976 Max Havelaar of de koffieveilingen der Nederlandsche handelsmaatschappij
1972 L'oreille absolue (TV film)

TV seriály

2011 Lijn 32 (TV seriál)
2008 Deadline (TV seriál)
2006 Boks (TV seriál)
1998 Oud geld (TV seriál)
1995 Achter het scherm (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Pleidooi (TV seriál)
1992 Sjans (TV seriál)
1991 Bij nader inzien (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1986 Het wassende water (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)
1978 Dubbelleven (TV seriál)
1976 Homme d'Amsterdam, L' (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
1970 De kleine waarheid (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 Het Klokhuis (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky