foto

Glenna Morrison

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Koleje osudu
The Crash (TV film)
2007 Blink
2005 Taggart: Příliš pevná pouta (TV film)
2004 Jen jedna šance
Verborgen gebreken
2003 Guest, The
The Deal (TV film)
2002 Muž a chlapec (TV film)
2000 Taggart: Na vlnách rádia (TV film)

TV seriály

2011 Case Histories (TV seriál)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
2005 Vzpomínky Casanovy (TV seriál)
2004 55 Degrees North (TV seriál)
2003 The Key (TV seriál)
2001 Noble and Silver: Get Off Me! (TV seriál)
Two Thousand Acres of Sky (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace