foto

Sean Scanlan

  • nar. 18.8.1948
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 17.4.2017 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Whisky Galore!
2012 Tai wan mu li
2008 Taggart: Důvěra (TV film)
2007 Consenting Adults (TV film)
2006 Inspektor Rebus II.- Vysoká hra (TV film)
2005 Taggart: Loutka na provázku (TV film)
2004 Verborgen gebreken
1999 Takový jsem byl
1998 The Ebb-Tide (TV film)
1995 Případ vražedné mánie (TV film)
The Near Room
1992 Blue Black Permanent
1991 Prisoner of Honor (TV film)
1990 Velký muž
1989 Albert and the Lion (TV film)
1988 Tumbledown (TV film)
1984 Kim (TV film)
1979 A Sense of Freedom

TV seriály

2013 Katie Morag (TV seriál)
2008 Moje rodina (TV seriál)
Loupež má krátké nohy (S08E02)
2001 Two Thousand Acres of Sky (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
1999 Big Bad World (TV seriál)
1996 Ellington (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
Hamish Macbeth (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
Plešoun (TV seriál)
1994 The Tales of Para Handy (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1988 Beiderbecke Connection, The (TV seriál)
Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
Star Cops (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
S přimhouřenýma očima (S01E08)
Screen Two (TV seriál)
The Beiderbecke Affair (TV seriál)
1984 Mitch (TV seriál)
Muž bez domova (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Airline (TV seriál)
Foxy Lady (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Take the High Road (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1976 The Flight of the Heron (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky