foto

Daniela Šišková

  • nar. 1991
    Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bůh s námi - od defenestrace k Bílé hoře (TV film)
Hrdina (studentský film)
2016 BioBuddy
2014 V tichu
2012 BKA 49-77

TV seriály

2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Rapl (TV seriál)
Útulek doktora Knechta (S02E05)
2017 Single Lady (TV seriál)
Máš vokno? (S01E04)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Smrt nad zlato (E05)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)

Dokumentární

2018 Defenestrace 1618 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky