foto

Catalina Speroni

  • nar. 1.1.1938
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 21.12.2010 (72 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Tatuado
2000 Felicidades
1998 Cómplices
1983 Espérame mucho
1976 Juan que reía
1971 Bestia desnuda, La
1968 Este cura
1967 Quiere casarse conmigo...?!

TV seriály

1999 Campeones de la vida (TV seriál)
1989 Familia Benvenuto, La (TV seriál)
1982 Nosotros y los miedos (TV seriál)
1981 Rafa, El (TV seriál)
1973 Lo mejor de nuestra vida... nuestros hijos (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)
Su comedia favorita (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky