foto

Oscar Ferrigno

  • zem. 1.9.1986
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Obsesión de venganza
1985 Oficiální verze
1984 Cuarteles de invierno
Poznání
1975 Los orilleros
1973 Revolución, La
1963 Lindor Covas, el cimarrón
1962 El terrorista

TV seriály

1971 Estación retiro (TV seriál)
1966 Teatro Grand Guignol (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)
1964 Acacia Montero (TV seriál)
1962 Casa de los Medina, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky