foto

Carole Shelley

  • nar. 16.8.1939
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 31.8.2018 (79 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Moje krásná čarodějka
2000 Labor Pains
1999 Hercules: Zero to Hero
1997 Herkules
Z džungle do džungle
1994 Otázky a odpovědi
Vítejte ve Wellville
1992 Devlin (TV film)
1991 Little Noises
Super
1986 Whoopee Boys, The
1973 Robin Hood
1970 Aristokočky
1969 Some Kind of a Nut
1968 Bostonský případ
Podivný pár
1963 Carry On Cabby
1962 Cool Mikado, The
1961 Carry On Regardless
No My Darling Daughter
1956 It's Great to Be Young!
1950 Cure for Love
1949 Dej nám tento den

TV seriály

2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Cold Front (S03E13)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nocturne (S01E21)
1998 Herkules (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1980 To Tell the Truth (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 New York Television Theatre (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
Fire Crackers (TV seriál)
1962 Dial RIX (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)

Dokumentární

2004 Broadway: The American Musical (TV seriál)
1977 The Hollywood Greats (TV seriál)

TV pořady

1976 Working in the Theatre (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace