foto

Gábor Harsányi

  • nar. 15.6.1945 (74 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Herec, spisovateľ a dramatik. 1964 – 1968 Filmová a divadelná akadémia. Svoju umeleckú dráhu začal v divadle Thília (1968- 1979). V rokoch 1979 – 1983 filmové štúdio MAFILM, 1983 – 1989 člen Národného divadla. Od roku 1982 je spoluzakladateľom a riaditeľom Karinthyho divadla. Od roku 1995 hrá v divadle Vidámszínpad hlavne komické role. Jeho hlas je veľmi populárny a často využitý v dabingu. V Újpeste (Budapešť, IV. obvod) založil vlastnú hereckú školu.

Cicis

Herecká filmografie

Filmy

2019 Captain Flame
2017 Salamon király kalandjai
2015 Karácsony előtt
Líza, liščí víla - vyp.
2002 A titkos háború (TV film)
1995 A körtvélyesi csíny (TV film)
1994 Devictus Vincit (TV film)
1992 Rágalom iskolája
1991 Próbababák bálja, A (TV film)
1990 Začátek dlouhého podzimu
1986 Zojka szalonja (TV film)
1984 Csodatopán (TV film)
Szellemidézés (TV film)
Torta az égen (TV film)
1983 Az utolsó futam (TV film)
Hófehér
1982 Glória (TV film)
Társkeresés No. 1463 (TV film)
1981 A mérkőzés
Irány Caracas (TV film)
1980 A nagy ékszerész (TV film)
Gazdag szegények (TV film)
Indul a bakterház (TV film)
Karlík není sám (TV film)
Kojak Budapesten
Nők apróban (TV film)
Rettegés és ínség a harmadik birodalomban (TV film)
Střed světa (TV film)
Tessék engem elrabolni
1979 Dicsekvö varg, A (TV film)
Zelený dvůr
1978 A mama (TV film)
Ady-novellák (TV film)
Bolondok bálja
Hullámzó vőlegény (divadelní záznam)
Vakáció a halott utcában (TV film)
1977 Illetlenek (TV film)
1976 Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
1975 Állítsátok meg Arturo Uit! (TV film)
Öreg, Az
1974 Ezeregyéjszaka (divadelní záznam)
Tigrisugrás (TV film)
1973 A palacsintás király (TV film)
Hlavou proti zdi
Irgalom (TV film)
Kakuk Marci
1972 Jó estét nyár, jó estét szerelem I-II. (TV film)
Medvetánc
Stal jsem se mužem zákona
Állványokon (TV film)
1971 A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
Áradat (TV film)
Én vagyok, Jeromos
1970 Kétszer egy nem mindig kettő (TV film)
Muž z obrazovky
Okouzlující
Sokolníci
Szemtöl szembe
Tizennégy vértanú (TV film)
1969 Imposztorok
Mluvící plášť
Zakázané území
1968 Fiúk a térröl
Mi lesz veled Eszterke?
Odešlo slunce
Valaki csenget (TV film)
1967 Léto na horách

TV seriály

2002 Nyúlék (TV seriál)
2000 Angyali történetek (TV seriál)
Valaki kopog (TV seriál)
1995 Öregberény (TV seriál)
Berényburger (S03E03)
Püspökkenyér (S03E02)
A feleség (S03E01)
1994 Öregberény (TV seriál)
Az alapítvány (S02E12)
A kölyök (S02E11)
A vadászat (S02E10)
další epizody (11)
1993 Öregberény (TV seriál)
A kampány (S01E06)
A kölcsön (S01E05)
A gróf úr (S01E04)
další epizody (6)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Átkelés (E06)
Borcsata (E04)
Linda (TV seriál)
A régi barát (S03E07)
A hazajáró lélek (S03E06)
Tüzes babák (S03E05)
1989 Linda (TV seriál)
Erotic show (S03E04)
Stoplis angyalok (S03E03)
Aranyháromszög (S03E02)
další epizody (4)
1987 Az én nevem Jimmy (TV seriál)
1986 Kiváncsi Fáncsi (TV seriál)
Linda (TV seriál)
Pop pokol (S02E07)
Software (S02E06)
Panoptikum (S02E05)
další epizody (7)
1984 Linda (TV seriál)
Oszkár tudja (S01E03)
A fotómodell (S01E02)
A szatír (S01E01)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Győzelem (E06)
Aktatáska (E04)
Gyermekáldás (E02)
další epizody (4)
1971 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
1970 Örjárat az égen (TV seriál)
1969 Bors (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Bruhaha (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace