foto

Irina Cyvina

  • nar. 1.7.1963
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz
  • zem. 17.4.2019 (55 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zatměnije
1993 Višňovij sad
1992 Cena golovy
1991 Nočnyje zabavy
1990 Jama
V polose priboja
1989 Prišvinovy papírové oči
Věčnyj muž
1988 Guljaščije ljudi
Jolki-palki
Predlagaju ruku i serdce

TV seriály

2017 Po tu storonu smerti (TV seriál)
2016 Olga (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Pasečnik 2 (TV seriál)
2014 Kak razvesti millionera (TV seriál)
Moj ljubimyj papa (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Počerk ubijcy (S08E06)
2013 Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
2012 Papiny dočki. Superněvesty (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Porožňak (S04E03)
2010 Nanoljubov (TV seriál)
2009 Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
2007 Kadětstvo 2 (TV seriál)
Kadětstvo 3 (TV seriál)
Princessa cirka (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
On oběščal věrnuťsja (S04E05)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Kadětstvo (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky