foto

Alexandr Levin

  • nar. 10.2.1992 (28 let)
    Pugachyov, Saratovskaya oblast, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Býk
2016 Superplochije
Zlaja šutka (TV film)
2015 Kak podňať million. Ispověď Z@drota
Poslednij rubež
2014 Bars i Ljalka (TV film)
Kuda uchodit ljubov (TV film)
2013 Podari mne nemnogo tepla (TV film)

TV seriály

2019 Otčajannyje (TV seriál)
Provokatér (TV seriál)
Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Bez pamjati (TV seriál)
Děkabristka (TV seriál)
Gadalka (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
Vperedi děň (TV seriál)
2017 Morozova (TV seriál)
Operacija Muchabbat (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Sledstvije ljubvi (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Kak děndi londonskij odět (S02E01)
Lesnik (TV seriál)
Mstitěl (S04E20)
2016 Graždanskij brak (TV seriál)
Odin protiv vsech (TV seriál)
Opekun (TV seriál)
Trassa smerti (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
Vsjo po zakonu (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Děd Mazajev i Zajcevy (TV seriál)
Kak ja stal russkim (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Těorija něverojatnosti (TV seriál)
Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
další epizody (8)
2014 13 (TV seriál)
I šarik verňotsja (TV seriál)
Krasivaja žizň (TV seriál)
Pod kablukom (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Preděly kontrolja (S03E15)
2012 Vernoje sredstvo (TV seriál)
2011 Prokurorskaja proverka (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky