foto

Irina Jefremova

  • nar. 25.10.1980 (39 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kak vernuť muža za tridtsať dněj (TV film)
2013 Děd_005
2008 S.S.D. - Spojení nenavázáno
2007 Troje i Sněžinka
2006 Vareňka (TV film)

TV seriály

2020 Kaťa i Blek (TV seriál)
2019 Ničto ně slučajetsja dvaždy (TV seriál)
2018 Mama (TV seriál)
Šachmatnaja koroleva (TV seriál)
2017 Fors-mažor (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Vnutri volka (S01E04)
2016 Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
2015 Džuna (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Rajskije muki (S03E11)
2014 Otěc Matvej (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Veněc bezbračija (E05)
2013 Poceluj! (TV seriál)
Stanica (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Provokatory (S06E21)
2012 Bigl (TV seriál)
Čjornaja vdova (E11)
Sklifosovskij (TV seriál)
Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
2011 Dikij (TV seriál)
Poslednij kinogeroj (S02E07)
Sročno v nomer (TV seriál)
Lečebnyj effekt (S03E05)
2010 Pogonja za těňju (TV seriál)
2009 Moskovskij dvorik (TV seriál)
Sorok tretij nomer (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
2007 Marš Tureckogo (TV seriál)
Grjaznaja istorija (S04E08)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Ochota na genija (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Ochota na izjubrja (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Urožaj jadovitych jagodok (S02E01)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky