foto

Alex Wilequet

  • nar. 18.4.1928 (92 let)
    Antwerpen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Suske en Wiske: De Texas rakkers
2004 Suske en Wiske: De duistere diamant
1992 Daens
1987 Ultieme kerstverhaal, Het (TV film)
1984 Tantes (TV film)
1983 Daar is een mens verdronken (TV film)
Geschiedenis mijner jeugd (TV film)
1982 Nieuwe tehuis, Het (TV film)
Tijd om gelukkig te zijn
1979 Place Saint Catherine (TV film)
1978 Er was eens in december (TV film)
1977 In perfecte staat (TV film)
1976 De herberg in het misverstand (TV film)
De komst van Joachim Stiller
1974 Schapenborre (TV film)
Waar de vogeltjes hoesten
1972 Voorlopig vonnis (TV film)
Živá mrtvola (TV film)
1970 Jongste dag, De (TV film)
1968 Luitenant Tenant (TV film)
1967 Moordenaar wordt verwacht, De (TV film)
1962 Het dagboek van een deugniet (TV film)
Ordonnans, De

TV seriály

2008 Happy Singles (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2001 Veel geluk, professor (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1995 Gaston Berghmans Show (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 Bossen van Vlaanderen, De (TV seriál)
De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1987 De dwaling (TV seriál)
1985 Hard Labeur (TV seriál)
1983 Willem van Oranje (TV seriál)
1980 Paradijsvogels, De (TV seriál)
1977 Slisse & Cesar (TV seriál)
1971 Keromar (TV seriál)
1964 Kapitein Zeppos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky