foto

Cunny Vera

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Invierno de los raros, El
1981 Momentos
1972 Estoy hecho un demonio
1970 El hombre del año
La cosecha
1969 Los debutantes en el amor
Vida continúa, La
1968 Este cura

TV seriály

2004 Frecuencia .04 (TV seriál)
2002 Son amores (TV seriál)
2000 Primicias (TV seriál)
1998 Alas, poder y pasión (TV seriál)
1995 Montaña rusa, otra vuelta (TV seriál)
Zíngara (TV seriál)
1994 Con alma de tango (TV seriál)
Montaña Rusa (TV seriál)
1991 Grande Pá! (TV seriál)
1988 Pasiones (TV seriál)
1987 Quiero morir mañana (TV seriál)
1985 Bárbara Narváez (TV seriál)
1984 Cuatro hombres para Eva (TV seriál)
1982 Verónica: El rostro del amor (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)
Su comedia favorita (TV seriál)
1964 Amor tiene cara de mujer, El (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky