foto

Chad Michaels

  • nar. 20.3.1971 (48 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Bamboo Shark

TV seriály

2015 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Twenty-Two (S01E22)
2 $ocky (TV seriál)
A velké nedorozumění (S05E04)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
2007 Profesionálky (TV seriál)

Dokumentární

1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 RuPaul's Drag Race All Stars (TV pořad)
2010 RuPaul's Drag Race: Za oponou (TV pořad)
RuPaul's Drag U (TV pořad)
2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky