foto

Adolfo Bioy Casares

  • nar. 15.9.1914
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 8.3.1999 (84 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Kdo miluje nenávidí - kniha
1997 Sueño de los héroes, El - kniha
1987 Gran Serafín, El - povídka
1975 La guerra del cerdo - kniha
1974 L'invenzione di Morel - kniha
1967 L'invention de Morel (TV film) - kniha
1950 Crimen de Oribe, El - kniha

TV seriály

1984 Péchés originaux (TV seriál) - kniha
1979 Escrito en América (TV seriál) - kniha
1978 I problemi di Don Isidro Parodi (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Vakond
1977 In memoriam
1975 Los orilleros
1974 Autres, Les

TV seriály

1979 Los especiales de ATC (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky