foto

Natalia Millán

  • nar. 27.11.1969 (49 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Sangre de mayo
2006 Películas para no dormir: Regreso a Moira (TV film)
2004 Nubes de verano
2003 Atraco a las 3... y media
1996 Tvé jméno mi zamořilo sny
1988 No hagas planes con Marga
1984 Fiebre de danza
1982 Cepo, El

TV seriály

2019 Secretos de Estado (TV seriál)
2017 El ministerio del tiempo (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Tiempo de espías (S03E02)
2016 El ministerio del tiempo (TV seriál)
Óleo sobre tiempo (S02E09)
Tiempo de magia (S02E06)
Tiempo de hidalgos (S02E03)
2015 El ministerio del tiempo (TV seriál)
La leyenda del tiempo (S01E08)
Tiempo de pícaros (S01E06)
Cómo se reescribe el tiempo (S01E03)
další epizody (4)
Velvet (TV seriál)
A un océano de distancia (S03E11)
No digas adiós (S03E10)
2014 Velvet (TV seriál)
¿Quién da más? (S02E05)
Coser y cantar (S02E04)
Días de gloria (S02E03)
další epizody (20)
2011 Quién, Los (TV seriál)
2010 Internát (TV seriál) - herec, a.z.
El fin (S07E15) - a.z.
La luz (S07E14)
El último aliento (S07E13)
další epizody (23)
2009 Internát (TV seriál)
El baile de los culpables (S06E05)
La traición (S06E04)
El hombre lobo (S06E03)
další epizody (16)
2008 Internát (TV seriál)
El unicornio (S04E09)
La llave (S04E08)
Un gran soldado (S04E07)
další epizody (19)
2007 Internát (TV seriál)
Mi amigo el monstruo (S02E07)
Ver para creer (S02E06)
En orden alfabético (S02E05)
další epizody (13)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2001 Agente 700 (TV seriál)
2000 Antivicio (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál) - herec, a.z.
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1997 La mandrágora (TV seriál) - a.z.
1996 El súper (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace