foto

Anna Guseva

  • nar. 27.6.1986 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Vykrutasy
2010 Ljubov v bolšom gorodě 2

TV seriály

2015 Raja znajet (TV seriál)
2013 Ljudmila (TV seriál)
2012 Lord. Pjos-policejskij (TV seriál)
Něravnyj brak (TV seriál)
Pod prikrytijem (TV seriál)
Strana 03 (TV seriál)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
Ochraňajemyje lica (TV seriál)
Zajcev+1 (TV seriál)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Kolca (E64)
Gluchar (TV seriál)
Skandalistka (S03E41)
2008 Univer (TV seriál)
2006 Ženskije istorii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky