foto

Anna Isajkina

  • nar. 8.12.1962 (57 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Četyre taksista i sobaka 2
2002 Tretějskij suďa (TV film)
1984 Skazki starogo volšebnika (TV film)
1983 Ljubovju za ljubov
1981 Tvoj brat Valentin (TV film)

TV seriály

2018 Ot něnavisti do ljubvi (TV seriál)
2013 Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
2010 Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Nasledstvo (S02E07)
2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2005 Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
2001 Tajnyj znak (TV seriál)
1984 Kapitan Fracasse (TV seriál)
Michajlo Lomonosov (TV seriál)
Mjortvyje duši (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky