foto

James Allodi

  • nar. 26.2.1967 (52 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2000 The Uncles

TV seriály

2018 Let's Get Physical (TV seriál)
2015 Lost & Found Music Studios (TV seriál)
2014 The Best Laid Plans (TV seriál)
2006 Rent-a-Goalie (TV seriál)
Smart Woman Survival Guide, The (TV seriál)
2004 Metropia (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
2001 Paradise Falls (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
The Associates (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace