foto

Philip Sgriccia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 V tajných službách (TV film)
1999 Avalon: Za propastí (TV film)

TV seriály

2019 The Boys (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Moriah (S14E20)
Peace of Mind (S14E15)
Damaged Goods (S14E11)
2018 Lovci duchů (TV seriál)
Beat the Devil (S13E21)
Wayward Sisters (S13E10)
2017 Lovci duchů (TV seriál)
The Bad Place (S13E09)
Lost and Found (S13E01)
The Memory Remains (S12E18)
2016 Lovci duchů (TV seriál)
LOTUS (S12E08)
Keep Calm and Carry On (S12E01)
Alpha and Omega (S11E23)
další epizody (5)
2015 Lovci duchů (TV seriál)
Form and Void (S11E02)
Brother's Keeper (S10E23)
The Executioner's Song (S10E14)
další epizody (4)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
Fan Fiction (S10E05)
The Purge (S09E13)
2013 Revoluce (TV seriál)
Až na krev (S02E02)
Lovci duchů (TV seriál)
Sacrifice (S08E23)
Everybody Hates Hitler (S08E13)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
Party On, Garth (S07E18)
Time After Time (S07E12)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
Shut Up, Dr. Phil (S07E05)
Meet the New Boss (S07E01)
My Heart Will Go On (S06E17)
další epizody (4)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
All Dogs Go to Heaven (S06E08)
Exile on Main St. (S06E01)
Two Minutes to Midnight (S05E21)
další epizody (4)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Abandon All Hope (S05E10)
Good God, Y'All (S05E02)
Jump the Shark (S04E19)
další epizody (4)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Yellow Fever (S04E06)
Are You There, God? It's Me, Dean Winchester (S04E02)
Ghostfacers (S03E13)
další epizody (4)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
The Kids Are Alright (S03E02)
Hollywood Babylon (S02E18)
Nightshifter (S02E12)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Everybody Loves a Clown (S02E02)
Provenance (S01E19)
Nightmare (S01E14)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Připraveni, nebo ne (S08E08)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Podivná dieta (S01E07)
Proměna (S01E02)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Bohabojné dítě (S05E12)
1999 Turks (TV seriál)
1997 Timecop (TV seriál)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
Herkules (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

2005 World of Trouble (TV film)
2003 Válečné příběhy (TV film)
2001 Sam's Circus (TV film)
1999 Avalon: Za propastí (TV film)
1996 Cutty Whitman (TV film)
1994 Frogmen (TV film)
1993 Nick's Game (TV film)
Zoufalá spravedlnost (TV film)
1991 Poprvé (TV film)
1989 Stuck with Each Other (TV film)
1988 Freeway

TV seriály

2005 Wildfire (TV seriál)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
1999 Turks (TV seriál)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Námluvy (S01E05)
Tátovo zaměstnání (S01E03)
Freddyho noční můry (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
Spies (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace