foto

Cindy Sampson

  • nar. 27.5.1978 (42 let)
    Halifax, Nova Scotia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A Christmas Break (TV film)
The Robbery
2019 A Christmas Crush (TV film)
2018 My Secret Valentine (TV film)
2014 Sloní píseň
Wings of the Dragon
2012 Kamion
Únos
2011 Charlie Zone
Long Gone Day
2010 The Shrine
2009 High Plains Invaders (TV film)
2008 The Christmas Choir (TV film)
Ďáblova bažina
2007 Dvojnásobná vražda (TV film)
Mein Traum von Afrika (TV film)
2006 Pavučina lží (TV film)
Poslední polibek
Žiješ jednou, zemřeš dvakrát (TV film)
2005 Chladnokrevný Stone (TV film)
2004 Vrah od Green River (TV film)
2003 Sex a svobodná matka (TV film)
Stopy (TV film)
2002 Mama Africa
2001 Riches

TV seriály

2020 Soukromé očko (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
A Star Is Torn (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2019 Hudson a Rex (TV seriál)
Temné umění (S01E10)
Soukromé očko (TV seriál)
Dazed and Confused (S03E12)
Aye Aye, Tonya (S03E11)
Tex Therapy (S03E10)
další epizody (12)
2018 Imposters (TV seriál)
Old Unresolved S... (S02E03)
Soukromé očko (TV seriál)
Stín pochybnosti (S02E18)
Správná věc (S02E17)
Koukni se, kdo šmíruje (S02E16)
další epizody (9)
2017 Soukromé očko (TV seriál)
Dobrý voják (S02E09)
Na věčnost (S02E08)
Mezi mlýnskými kameny (S02E07)
další epizody (9)
2016 Soukromé očko (TV seriál)
Rodinné klenoty (S01E10)
Iluze (S01E09)
Dvojí život (S01E08)
další epizody (10)
Darebák (TV seriál)
The Wheelbarrow (S03E17)
Halfway Burnt (S03E14)
Baggage (S03E13)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
Darebák (TV seriál)
Oysters But No Pearls (S03E08)
Mea Culpa (S03E07)
Dirty Laundry (S03E04)
další epizody (5)
Rookie Blue (TV seriál)
Opravdový gentleman (S06E05)
Dokonalá rodina (S06E02)
Násilník (S06E01)
2013 Played (TV seriál)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
I Want You Back (From the Dead) (S01E09)
Children Shouldn't Play with Undead Things (S01E08)
Lovci duchů (TV seriál) - herec, a.z.
Defending Your Life (S07E04) - a.z.
Až na krev (S06E21)
Dva králové (S06E20)
další epizody (4)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
I pravda zabíjí (S06E06)
Trochu jiné stmívání (S06E05)
Ten třetí (S06E03)
další epizody (7)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
Lovci duchů (TV seriál)
Ať se ti o mně zdá (S03E10)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Nejsou děti jako děti (S03E02)
2006 Rumours (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky