foto

James Healy Jr.

  • nar. 30.12.1961 (57 let)
    San Antonio, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nenávist, kterou jsi probudil
Puppet Master: The Littlest Reich
The Standoff at Sparrow Creek
Trial by Fire
2002 You Got Nothin'
Zastřelit a být zastřelen
1999 Sloužit a chránit (TV film)
1997 Irish Whiskey
Thousand Men and a Baby, A (TV film)
1992 Oběti spravedlnosti (TV film)
Ruby
Vražda po americku
1981 Crisis at Central High (TV film)

TV seriály

2018 Dynasty (TV seriál)
Use or Be Used (S01E19)
2003 That's So Raven (TV seriál)
2001 24 hodin (TV seriál)
4:00 a.m.-5:00 a.m. (S01E05)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Nalezený otec, ztracený manžel (S04E03)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Power Rangers Lightspeed Rescue (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Princezna a námořník (S06E06)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Pomáhat a chránit (S04E06)
1995 NewsRadio (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Dokumentární

2015 Proslavila mě vražda (TV seriál)
2000 Arrest & Trial (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace