foto

John A. Norris

  • nar. 24.8.1974 (44 let)
    Dover Air Force Base, Delaware, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Fotbalový talent (TV seriál)
Legacy (E13)
Keep Ya Head Up (E09)
2018 Fotbalový talent (TV seriál)
Lose Yourself (E04)
Mistr iluze (TV seriál)
2017 Doubt (TV seriál)
2016 Bull (TV seriál)
2015 Hindsight (TV seriál)
2012 Jane by Design (TV seriál)
Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 One Tree Hill (TV seriál)
The Other Half of Me (S08E13)
2010 One Tree Hill (TV seriál)
Not Afraid (S08E06)
At the Bottom of Everything (S07E17)
2009 One Tree Hill (TV seriál)
Believe Me, I'm Lying (S07E04)
We Change, We Wait (S06E15)
2008 One Tree Hill (TV seriál)
Choosing My Own Way of Life (S06E06)
My Way Home Is Through You (S05E03)
2007 One Tree Hill (TV seriál)
Ashes of Dreams You Let Die (S04E19)
2006 One Tree Hill (TV seriál)
Nothing Left to Say But Goodbye (S04E08)
Brave New World (S03E10)
2005 One Tree Hill (TV seriál)
The Lonesome Road (S02E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace