foto

Shaina Fewell

  • nar. 10.12.1979 (40 let)
    Indianapolis, Indiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Výchovný poradce

TV seriály

2020 Cizinka (TV seriál)
Monsters and Heroes (S05E09)
2019 Cizinka (TV seriál)
If Not for Hope (S04E11)
2018 Cizinka (TV seriál)
Blood of My Blood (S04E06)
2016 Guilt (TV seriál)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
The Killing Moon (S09E05)
2011 One Tree Hill (TV seriál)
The Drinks We Drank Last Night (S08E12)
2010 One Tree Hill (TV seriál)
Learning to Fall (S07E20)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Home Sick
2005 A proč já?
2002 Sexy párty
2001 March

TV seriály

2012 Laskavý dotek (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Cizinka (TV seriál)
Man of Worth (S04E13)
Providence (S04E12)
If Not for Hope (S04E11)
2018 Cizinka (TV seriál)
The Birds and the Bees (S04E09)
Wilmington (S04E08)
Down the Rabbit Hole (S04E07)
další epizody (9)

Host

TV pořady

2014 Nebezpečné pokusy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky