foto

María Leal

  • nar. 5.6.1948 (71 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Las Ineses
2003 Ciudad del sol
1993 ¿Donde queda el paraíso? (TV film)
1982 La casa de las siete tumbas
Los pasajeros del jardín
1980 Miedos, Los
1975 Los orilleros
1971 Vuelvo a vivir, vuelvo a cantar

TV seriály

2018 Rizhoma Hotel (TV seriál)
2003 Resistiré (TV seriál)
1999 Vulnerables (TV seriál)
1998 Gasoleros (TV seriál)
1991 Grande Pá! (TV seriál)
1990 Atreverse (TV seriál)
1979 Los especiales de ATC (TV seriál)
1972 Carmiña (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky