Reklama

Reklama

Sasha Barrese

Sasha Barrese

nar. 24.04.1981 (42 let)
Maui, Hawaii, USA

Biografie

Alexandra „Sasha“ Barrese se narodila na havajském Maui jako dcera herečky a modelky Katherine Barrese, které bylo v době porodu pouhých 16 let. Matka s dcerou brzy přesídlily do Paříže, kde Sasha vyrůstala do svých sedmi let. Katherine zde pokračovala v práci modelky a Sashu brávala s sebou. Sasha tak velmi brzy získala zkušenosti v oblasti modelingu, když pózovala společně se svou matkou. V roce 1989 dvojice poprvé společně debutovala na filmovém plátně v dojemném dramatu HOMER A EDDIE s Whoopi Goldberg a Jamesem Belushi v hlavních rolích. O rok později se společně objevily jako starší a mladší verze titulní postavy ve snímku JEZEBEL´S KISS.

Katherine pracovala velmi tvrdě, aby svoji dceru dostala na dobré soukromé školy. Dospívající Sasha navštěvovala např. Ojai Private School v kalifornském Ojai Valley, kterou ukončila v roce 1995. Poté pokračovala na Tabor Academy v Massachusetts a střední školu dokončila v roce 1999. Během studia pracovala jako modelka pro NEXT Agency, Elite a Guess Jeans. Po ukončení studia se zaměřila více na televizní a filmovou práci. Objevila se ve velkém množství seriálů, např. jako Lindsey ve čtvrté sérii UNDRESSED (2001), Tess v TŘEBA MĚ SEŽER (2002 - 2003), Sally Franklin v RUN OF THE HOUSE (2003 – 2004) nebo Caitlin Mansfield v LAX (2004 - 2005).

Sasha ale není jen seriálovou herečkou, zahrála si také ve filmech. V době ukončení střední školy – v roce 1999 – si zahrála malou roli Courtney v teenagerské komedii PRCI, PRCI PRCIČKY a o dva roky později se objevila zase v romantické komedii PRAVÁ BLONDÝNKA. V roce 2002 jsme ji mohli vidět také v mysteriózním hororovém thrilleru KRUH. K jejím hereckým počinům z poslední doby patří role Tracy v komediích PAŘBA VE VEGAS a PAŘBA V BANGKOKU. Sasha je nadšenou čtenářkou, milovnicí umění, mluví plynně francouzsky, hraje šachy a poker. Se svou matkou mají stále velmi blízký vztah a žijí společně v kalifornském Beverly Hills.

ČSFD.cz

Herečka

Reklama

Reklama