foto

Hans Hirschmüller

  • nar. 15.3.1940 (79 let)
    Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Verlorenes Land (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Kopfgeldjäger (TV film)
1997 Anwalt Abel - Das schmutzige Dutzend (TV film)
1994 Das Baby der schwangeren Toten (TV film)
1991 Scheidung a la carte (TV film)
1986 Fernes Leben, Ein (TV film)
1984 Tatort - Haie vor Helgoland (TV film)
1983 Traumlage (TV film)
1982 Posledních pět dnů
1981 Jeans (TV film)
1978 Elfriede (TV film)
1977 Aufforderung zum Tanz (TV film)
1976 Eine kleine Liebe (TV film)
1975 Eiszeit
1974 Alice ve městech
1973 Něžnost vlků
1971 Ahnfrau - Oratorium nach Franz Grillparzer, Die (TV film)
Obchodník se zeleninou
1970 Kaffeehaus, Das (TV film)
1969 Katzelmacher
Liebe ist kälter als der Tod

TV seriály

1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1983 Wagen 106 (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1978 Kläger und Beklagte (TV seriál)
1972 Acht Stunden sind kein Tag (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1989 Sehnsucht nach Sodom (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

1989 Sehnsucht nach Sodom (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace