foto

Adrian Zaremba

  • nar. 20.1.1992 (28 let)
    Gdynia, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ekspedycja (TV film)
2018 Hurikán
Klér
2016 Mžitky
Volyň
2014 Jack Strong

TV seriály

2019 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Znowu razem? (S04E13)
Rozstaje dróg (S04E12)
Rozprawa (S04E11)
další epizody (11)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Po pierwsze nie szkodzić (S21E31)
Nasze dzieci (S21E30)
Skrzywdzeni przez bliskich (S21E28)
další epizody (12)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Dziewczynka z zapałkami (E13)
Gra w zielone (E12)
Ślubu nie będzie (E11)
další epizody (10)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Zemsta jest rozkoszą bogów (S03E13)
Być albo nie być (S03E12)
Powrót do normy (S03E11)
další epizody (12)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Jedna za wszystkie (S02E13)
Zaciąg ukraiński (S02E12)
Niespodzianki chodzą po ludziach (S02E10)
další epizody (11)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Kropla przepełnia czarę (S01E13)
Delikatna kwestia demencji (S01E12)
Uparty jak prawnik (S01E10)
další epizody (10)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Powrót (S12E03)
2013 Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 31 (S03E31)
Epizoda 26 (S03E26)
Epizoda 21 (S03E21)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky