foto

Rainer Rudolph

  • nar. 25.7.1941 (77 let)
    Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Ach du Fröhliche (TV film)
1994 Dvě matky pro Rocca (TV film)
1989 Pavučina
1985 Chico Rei
1983 Inocência
1981 Die kluge Witwe (TV film)
1980 Die schwarze Katze (TV film)
1977 Ende der Beherrschung, Das (TV film)
Sanfter Schrecken (TV film)
1973 Ausbruch (TV film)
1972 Grün ist die Heide
1971 Brautwerbung (TV film)
Nocturno (TV film)
1970 Lieben Kinder, Die (TV film)
1969 Alma Mater (TV film)
1968 Die Schlacht bei Lobositz (TV film)
1961 Der Transport

TV seriály

1994 Havelkaiser, Der (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Entführung (S01E06)
Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
Onkel Silas (TV seriál)
1976 Ein Fall für Stein (TV seriál)
1974 Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1973 Lokaltermin (TV seriál)
1972 Mandrin (TV seriál)
Sprungbrett (TV seriál)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
1969 Alle Hunde lieben Theobald (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace