foto

Roelant Radier

  • nar. 8.2.1948 (71 let)
    Voorburg, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Alberta
2007 Timboektoe
2003 De Vanger
Štětcem osudu (TV film)
1989 Loos
1988 Fantom Amsterdamu
Přízrak
1987 Druppels op gloeiende stenen
1982 De smaak van water
1975 De dwaze Lotgevallen van Sherlock Jones
Heb medelij, Jet!
1973 De blinde fotograaf
1972 De inbreker

TV seriály

2010 Bernhard, Schavuit van Oranje (TV seriál)
De avonturen van Kruimeltje (TV seriál)
2009 Verborgen verhalen (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Voetbalvrouwen (TV seriál)
2005 Medea (TV seriál)
2002 Meiden van de Wit (TV seriál)
2001 Doei (TV seriál)
Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
1996 Eenzame oorlog van Koos Tak, De (TV seriál)
Goudkust (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
1993 Diamant (TV seriál)
Flodder (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
1989 Čiisa na ahiru no óki na ai no monogatari: Ahiru no Kwak (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1981 Mata Hari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky