foto

Marissa Jaret Winokur

  • nar. 2.2.1973 (46 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hairspray Live! (TV film)
2014 Muffin Top: A Love Story
2007 Malé zrady (TV film)
Shrekovy Vánoce (TV film)
2006 Ultra (TV film)
2005 Fanaticky zamilován
2004 Sleep Easy, Hutch Rimes
2003 Beautiful Girl (TV film)
2002 Now You Know
2001 Amy's Orgasm
Happy Birthday
Na hraně (TV film) - a.z.
On Edge
Životní role
2000 Scary Movie: Děsnej biják
1999 Americká krása
Nepolíbená

TV seriály

2018 A Million Little Things (TV seriál)
Perspective (E09)
Crashing (TV seriál)
Too Good (S02E05)
Americký táta (TV seriál)
Paranoid Frandroid (S15E02)
2017 Girls (TV seriál)
The Bounce (S06E07)
2016 Scream Queens (TV seriál)
The Hand (S02E07)
Americký táta (TV seriál)
Portrait of Francine's Genitals (S14E04)
2015 Playing House (TV seriál)
Employee of the Month (S02E05)
Cashmere Burka (S02E03)
2014 Playing House (TV seriál)
Spaghetti and Meatballs (S01E07)
Bosephus and the Catfish (S01E06)
Unfinished Business (S01E03)
Melissa a Joey (TV seriál)
At Last (S03E37)
Maybe I'm Amazed (S03E36)
You're the One That I Want (S03E35)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kniha stínů (S15E04)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Není nad domov (S02E09)
Melissa a Joey (TV seriál)
What Happens in Jersey...: Part 2 (S03E15)
What Happens in Jersey...: Part 1 (S03E14)
Americký táta (TV seriál)
Minstrel Krampus (S10E08)
Independent Movie (S10E06)
Steve and Snot's Test-Tubular Adventure (S10E01)
2012 Guys with Kids (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Can I Be Frank with You? (S09E03)
2011 Podvodníčci (TV seriál)
Retired at 35 (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Happy Fat (S03E04)
Cleveland show (TV seriál)
A Short Story and a Tall Tale (S02E13)
2010 Na parket! (TV seriál)
2009 Americký táta (TV seriál)
In Country... Club (S06E01)
Daddy Queerest (S05E19)
2008 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Lost in MySpace (S13E04)
Earthy Girls are Easy (S13E02)
Dia-BILL-ic Shock (S13E01)
2007 Yo Gabba Gabba! (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Raise the Steaks (S12E06)
2005 Americký táta (TV seriál)
Francine's Flashback (S01E04)
Stacked (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál) - a.z.
The End (S05E10) - a.z.
2004 Good Girls Don't... (TV seriál)
Jack & Bobby (TV seriál)
2001 The Ellen Show (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Interior Decorator (S01E05)
Nikki (TV seriál)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Get Real (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Malibu, CA (TV seriál)
1997 City Guys (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 Krok za krokem (TV seriál)
Ženské hnutí (S05E09)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation
2004 Broadway: The American Musical (TV seriál) - a.z.

TV pořady

2018 Celebrity Big Brother (TV pořad)
The 72nd Annual Tony Awards (TV pořad)
2017 Big Star Little Star (TV pořad)
2012 The Jeff Probst Show (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
RuPaul's Drag Race (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad) - herec, a.z.
1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace