foto

Michael Hasselflug

  • nar. 1.1.1959 (60 let)
    Frederiksberg, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Čistá srdce
2002 Drobné nehody
2001 En kærlighedshistorie
1998 Den blå munk
Olsen-bandens sidste stik
Sami doma
1996 Dealer

TV seriály

2015 Badehotellet (TV seriál)
Salgsaftalen (S02E05)
Kærlighed (S02E04)
2014 Badehotellet (TV seriál)
Stormen raser (S01E04)
2011 Lykke (TV seriál)
2009 Lærkevej (TV seriál)
2007 Krøniken (TV seriál)
Del 22, 3. Oktober 1972 (S04E02)
2006 Krøniken (TV seriál)
Del 21, Tre år senere, Småland, Sommeren 1972 (S04E01)
Del 20, 1969 (S03E05)
Del 18, 1967 (S03E03)
další epizody (4)
2005 Krøniken (TV seriál)
Del 14, August 1961 (S02E04)
Del 12, 1958 (S02E02)
Del 11, 1958 (S02E01)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 10, 1957 (S01E10)
Del 8, 1954 (S01E08)
Del 7, 1954 (S01E07)
další epizody (8)
2003 Forsvar (TV seriál)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Pavouk (TV seriál)
1998 Hjerteflimmer (TV seriál)
1997 Gufol mysteriet (TV seriál)
Taxa (TV seriál)

Dokumentární

2005 H.C. Andersen - historien om en digter (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace