foto

Kate Harcourt

  • nar. 16.6.1927 (92 let)
    Amberley, Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Changeover
The Pact
2011 Hook, Line and Sinker
2009 Separation City
2008 Apron Strings
Second Hand Wedding
2004 Nekecej a pádluj!
1995 Der Flug des Albatros
1988 Send a Gorilla
1986 Mr. Wrong
1984 Trespasses
1983 Poslední pirát
1982 Beyond Reasonable Doubt
Carry Me Back

TV seriály

2014 Hope and Wire (TV seriál)
1998 The Legend of William Tell (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
1989 Night of the Red Hunter (TV seriál)
1986 Seekers (TV seriál)
1985 Hanlon (TV seriál)
1984 Inside Straight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace