foto

Desmond Kelly

  • nar. 1.1.1936 (83 let)
    Colombo, Šrí Lanka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Pact
2013 The Landing
2011 Rage
1998 V ďáblově moci (TV film)
1996 Chicken
Přízraky
1994 Nákaza
1993 Typhon's People (TV film)
1992 Absent Without Leave
Karamboly
1991 Gold: The Dynamiters (TV film)
1988 Hotel pod hvězdami
Navigátor: Středověká odysea
1987 Illustrious Energy
Tanečníci
1985 Dangerous Orphans
1983 Drsný kraj
1982 The Scarecrow
1981 Bad Blood
Palác vraků
1980 Goodbye Pork Pie
1979 Pineapple Poll (TV film)
Synové se vracejí

TV seriály

2012 Strange Calls, The (TV seriál)
2002 Revelations (TV seriál)
2001 Changi (TV seriál)
2000 Temný rytíř (TV seriál)
1998 Dobrodružství rodiny Robinsonů (TV seriál)
The Legend of William Tell (TV seriál)
1997 Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
Roar (TV seriál)
1996 Enid Blytonová: Tajemná místa (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1995 Mirror, Mirror (TV seriál)
Xena (TV seriál)
1990 Embassy (TV seriál)
Nová dobrodružství Černého Bleska (TV seriál)
1989 Shark in the Park (TV seriál)
1988 Erebus: The Aftermath (TV seriál)
1987 Adventurer (TV seriál)
1986 Seekers (TV seriál)
The Flying Doctors (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1984 Inside Straight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky